Kyselina citrónová potravinárska

0.38  vrátane DPH

Zloženie/info

Kyselina citrónová potravinárska

Recept/použitie

Bazový sirup: 3 litre vody necháme zovrieť, pridáme 2 baličky (100g) kyseliny citrónovej a necháme vychladnúť. Do vychladenej vody pridáme 30 – 40 veľkých kvetov bazy čiernej. Kvety by mali byť v plnom kvete, suché a plné peľu. Ďalej pridáme niekoľko plátkov citrónu a podla chuti niekoľko plátkov limetky, 3-4 stonky mäty priepornej a 3-4 stonky medovky lekárskej. Zaťažíme tak aby bol obsah ponorený pod vodou a necháme stáť 24-48 hodín. Obsah scedíme cez jemné sitko alebo cez gázu a tekutinu zohrejeme na 50-60°C. Pridáme postupne 4-5kg cukru. Závisí od toho aký sladký sirup chceme pripraviť. Po dokonalom rozpustení cukru nalievame do fliaš tak aby v nich zostalo čo najmenej vzduchu. Zavrieme a skladujeme v chlade na tmavom mieste.

Výrobca

Mäspoma spol. s.r.o., T.G.Masaryka 8/955, 960 01 Zvolen, Slovenská republika

Baliareň

Veľká Komárňanská 134, 941 31, Dvory nad Žitavou

Hmotnosť

50g

Skladovanie

Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

EAN

8586017710061

Katalógové číslo: 758774 Kategórie:

    Ďalšie informácie

    Hmotnosť50 g