ReceptyRecepty: Bezmäsité pokrmy

Cestoviny s tuniakom

19. augusta 201712 októbra, 2021

Ingrediencie

200 g špenátových cestovín z tvrdej pšenice

Omáčka:
160 g drveného tuniaka vo vlastnej šťave z konzervy
1až 2 strúčiky cesnaku
150 ml sladkej smotany
1 vaječný žĺtok
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej
postrúhaný parmezán na posypanie

Postup

Z tuniaka zlejeme nálev a podusíme na olivovom oleji. Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak. Žĺtok rozšľaháme vidličkou a primiešame smotanu. Zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme na jednotlivé porcie uvarených cestovín. Posypeme najemno postrúhaným parmezánom alebo syrom.

Mäspoma je Mňäm!

Označte si poštovú schránku nálepkou Mňäm! a hrajte denne o 1000 €

Zobräziť viac