ČABAJKA, zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

(1 recenzia zákazníka)

2.38  s DPH

Na sklade

KDE KÚPIŤ
Katalógové číslo: 1103802 Kategórie:

Zloženie/info

Soľ (max. 55%), paprika sladká, rasca, dextróza, kvasničný extrakt, farbivo (paprikový extrakt), extrakty rastlín, extrakty korenín

Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energia: 802 kJ/201 kcal; Tuky: 7,4 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; Sacharidy 25 g; z toho cukry: 10 g; Bielkoviny: 6,6 g; Soľ: 53,1 g

Výrobca

Mäspoma spol. s.r.o., T.G.Masaryka 8/955, 960 01 Zvolen, Slovenská republika

Hmotnosť

250 g

Skladovanie

Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

EAN

8586011412732

Tie najlepšie klobásky sú domáce. Zmes na výrobu klobás Čabajka obsahuje tú správnu kombináciu korenín, vďaka ktorým budú vaše klobásky dokonale chutné.

Jedno balenie vystačí na 5 kg mäsa.

Návod na použitie

5 kg bravčového mäsa (2,5 kg pliecko + 2,5 kg prerastaný bôčik) pokrájame na väčšie kusy (4 až 8 cm). Pridáme koreninovú soľ ČABAJKA 250 g, dobre premiešame a necháme stáť 12 – 24 hodín na chladnom mieste pri teplote 4 – 8°C. Odležané mäso melieme na mlynčeku cez nôž s otvormi Ø 6 – 10 mm, po zomletí len zľahka premiešame. Pripravenú zmes plníme do prírodných bravčových čriev, pred údením necháme povrch klobás usušiť na chladnom mieste. Údime studeným dymom (nie prudko) do oranžovo-hnedého zafarbenia.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.273 kg

1 recenzia k ČABAJKA, zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

  1. Slavomir H. (overený zákazník)

    Sú dobré,kupujem ich pravidelne

Pridať recenziu

Kde kúpiť