bol úspešne pridaný do vášho košíka.

Kráľovská cesnaková polievka

Ingrediencie

6 zemiakov
6 strúčikov cesnaku
1 lyžica Dobroty
1 lyžica masla
1 lyžička rasce
2 lyžice múky
2 lyžičky posekanej petržlenovej vňate
starší chlieb alebo pečivo
4 lyžice oleja
soľ

Postup

Očistený cesnak prelisujeme. V hrnci roztopíme maslo, opražíme na ňom cesnak, poprášime ho múkou, premiešame a prilejeme približne 1,5 litra vody. Pridáme očistené, na kocky nakrájané zemiaky a varíme domäkka. Polievku odložíme z ohňa, dochutíme ju vegetou, rascou a soľou, pridáme petržlenovú vňať a všetko spolu pomixujeme. Chlieb nakrájame na kocky a na tefl ónovej panvici ho na oleji dochrumkava opražíme. Opečený chlieb dáme do každej porcie až tesne pred podávaním.

Varenie je radosť !

Pozrite si kompletnú ponuku našich korenínalebo nájdite nové inšpirácie v receptári.

Poďme nakupovaťRecepty

Don't show again | X