bol úspešne pridaný do vášho košíka.

Pohánková polievka s údeným mäsom

Ingrediencie

200 g pohánky
50 g jačmenných krúpov
olej
1 cibuľa
1 červená paprika
150 g vareného údeného mäsa
1,8 l mäsového vývaru
soľ
mleté čierne korenie
Dobrota

Postup

Jačmenné krúpy, nadrobno nakrájanú cibuľu a pohánku opražíme v hrnci na oleji a zalejeme vývarom. Uvaríme. Údené mäso nakrájame na centimeter hrubé pásiky a spolu s nakrájanou paprikou pridáme do polievky a ešte chvíľu povaríme. Polievku podľa chuti posolíme a okoreníme mletým čiernym korením a vegetou.

Varenie je radosť !

Pozrite si kompletnú ponuku našich korenínalebo nájdite nové inšpirácie v receptári.

Poďme nakupovaťRecepty

Don't show again | X