bol úspešne pridaný do vášho košíka.

Ingrediencie

500 g zemiakov
1 stredne veľkú cibuľu
250 g bryndze
1 ČL mletej sladkej papriky
2 l mlieka
2 – 3 strúčiky cesnaku
soľ
rascu
bobkový list

Postup

Zemiaky ošúpeme a pokrájame na menšie kúsky a uvaríme v malom množstve osolenej vody. Pridáme rascu, bobkový list a nadrobno nakrájanú cibuľu. Bryndzu vymiešame s mletou paprikou. Ak je bryndza príliš hustá, môžeme ju rozriediť časťou mlieka. Vymiešanú bryndzu postupne pridávame do vriacej vody k uvareným zemiakom. Na záver do polievky vlejeme mlieko a krátko povaríme. Ochutíme prelisovaným cesnakom a soľou.

Varenie je radosť !

Pozrite si kompletnú ponuku našich korenínalebo nájdite nové inšpirácie v receptári.

Poďme nakupovaťRecepty

Don't show again | X