Tlačenka – zmes na výrobu 5 kg tlačenky

1.20  s DPH

Na sklade

Katalógové číslo: 1104485 Kategórie:

Koreninový prípravok na výrobu 5 kg tlačenky.

Zloženie: sušená zelenina (cesnak), koreniny (čierne korenie, majorán, nové korenie).

Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.

Vyrobené na Slovensku. Za kvalitu ručíme.

Náš tip na prípravu:

Budeme potrebovať: 1 balenie Tlačenky Mäspoma, 80 g kuchynskej soli, 1 kg uvareného bravčového laloka (môžeme použiť aj bôčik), 0,5 kg uvareného bravčového jazyka, 0,5 kg uvarených bravčových sŕdc, 0,7 kg uvareného bravčového pliecka, 0,7 kg varených bravčových koží a 1,5 l vývaru. Bravčové laloky, jazyky, srdcia, pliecko a kože spolu uvaríme pri teplote 80 až 90 °C. Uvarené kože pomelieme na jemno (Ø 3 – 5 mm). Ostatné suroviny nakrájame na 2 až 3 cm kúsky. Pridáme horúci vývar z koží, soľ, korenie Tlačenka Mäspoma a všetko spolu dôkladne premiešame. Plníme do obalov určených na tlačenku. Po naplnení varíme v horúcej vode (80 – 90 °C) 1,5 až 2 hod. Po uvarení tlačenku chladíme v studenej vode. Počas chladenia niekoľkokrát otáčame.

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1532 kJ / 365 kcal; Tuky: 1,4 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g; Sacharidy: 71 g; z toho cukry: 2,6 g; Bielkoviny: 15 g; Soľ: 0,24 g.

Hmotnosť: 65 g

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.078 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.

Možno by sa Vám páčilo…

  • ČORIZO, pikantná zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

    2.80  s DPH
  • GAZDOVSKÁ KLOBÁSA, zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

    2.86  s DPH
  • ČABAJKA, zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

    2.38  s DPH