ČORIZO, pikantná zmes na výrobu klobás, na 5kg mäsa

2.80  s DPH

Na sklade

KDE KÚPIŤ
Katalógové číslo: 1103843 Kategórie:

Zloženie/info

Soľ (max. 55%), paprika sladká, dextróza, extrakty rastlín, farbivo (paprikový extrakt), kvasničný extrakt, extrakty korenín.

Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energia: 758 kJ/190 kcal; Tuky: 6,5 g; z toho nasýtenémastné kyseliny: 1,1 g; Sacharidy 25 g; z toho cukry: 12 g; Bielkoviny: 5,5 g; Soľ: 53,1 g

Výrobca

Mäspoma spol. s.r.o., T.G.Masaryka 8/955, 960 01 Zvolen, Slovenská republika

Hmotnosť

200 g

Skladovanie

Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

EAN

8586011412749

Najlepšie klobásky sú tie domáce. S našou zmesou na výrobu klobás Čorizo urobíte dokonalé pikantné čorizo klobásky. Obsahuje tie správne koreniny, aby mali výsledné klobásky dokonalú chuť a vôňu.

Jedno balenie zmesi vystačí na 5 kg mäsa.

Návod na použitie

5 kg bravčového mäsa (2,5 kg pliecko + 2,5 kg prerastaný bôčik) pokrájame na väčšie kusy (4 až 8 cm). Pridáme koreninovú soľ ČORIZO 200g , dobre premiešame a necháme stáť 12 – 24 hodín na chladnom mieste pri teplote 4 – 8 °C. Odležané mäso melieme na mlynčeku cez nôž s otvormi Ø 6 – 10 mm, po zomletí len zľahka premiešame. Pripravenú zmes plníme do prírodných bravčových čriev, pred údením necháme povrch klobás usušiť na chladnom mieste. Údime studeným dymom (nie prudko) do oranžovo-hnedého zafarbenia.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.206 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.

Kde kúpiť